Nieuws en Updates – De Nieuwe Verbinders

Nieuws en Updates

FILTER

Thumnail

Verbinder Column: Naomi

“Niet te vaak je mening geven, dat komt onaardig over.”
“Nooit alleen naar huis lopen!”

Dit zijn allemaal uitspraken die ik tijdens mijn jeugd constant hoorde. Nu eigenlijk nog steeds. Toen ik jonger was dacht ik niet eens na over waarom dit werd gezegd. Inmiddels weet ik het, en de reden is verschrikkelijk.

Thumnail

Fysieke afstand betekent niet sociale afstand

Hoe kun je blijven verbinden terwijl we omwille van de coronacrisis fysiek sociaal contact moeten mijden? Hoe kunnen we zorgen voor een positief geluid? Als individu ben je daarin zeker niet machteloos. Lees nu wat jíj op dit moment zou kunnen doen.

Thumnail

Verbinder Uitgelicht: Latisha Burggraaf

“Polarisatie en discriminatie zijn mijn dagelijkse realiteit. Het voelt toch altijd alsof ik 1-0 achtersta.

Door er met iemand een gesprek over aan te gaan, kun je diegene aan het denken zetten. Dat is soms al genoeg om impact te maken.” – Verbinder Latisha

Thumnail

Verbinder Column: Lotte

Waarom is het belangrijk om je vrijwillig in te zetten voor je stad?

“Ik krijg er energie van, leer veel van de mensen die ik ontmoet en draag graag mijn steentje bij aan de stad waarin ik leef.”

Lees nu de column van Verbinder Lotte.

Thumnail

Black History Month

Het verleden blijven benadrukken leert ons belangrijke lessen voor de toekomst. De geschiedenis van de wereld vanuit de beleving van anderen, geeft ons een vollediger beeld van hoe deze tijd écht was.

Thumnail

Verbinder Uitgelicht: Chris Bizimana

“DNV heeft me laten inzien hoe je een groot probleem in een stad met kleine stappen kan oplossen en het vertrouwen gegeven dat ook ik dit kan.” – Verbinder Chris

Thumnail

Nieuwe Website!

We hebben een nieuwe website! Check it out.

bg

Over de Nieuwe Verbinders

over ons

De Nieuwe Verbinders is een maatschappelijk leiderschapsprogramma van Diversion waarin jij, samen met andere jongeren tussen de 17 en 30 jaar uit Amsterdam, Rotterdam of Utrecht, in 20-30 weken wordt opgeleid tot de verbinder van morgen.